Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je ovdje za strastvene istraživače

Thunderkick

2021-06-07

Eddy Cheung

Crystal Quest Frostlands debitovao je na vašem omiljenom online casino 22. aprila 2021. Za one koji ne znaju, to je najnoviji nastavak od Thunderkick's Crystal Quest serijal, koji je objavljen 14. septembra 2020. Najnoviji nastavak je baziran na 6x4 mreži sa impresivnih 4,096 načina za pobjedu. Također, igra ima više izazova i mogućnosti koje će vam pomoći da osvojite glavnu nagradu od 15.000 puta više od početne opklade.

Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je ovdje za strastvene istraživače

Crystal Quest Frostlands: Pregled

Ako ste već igrali Crystal Quest: Arcane Tower ili Crystal Quest: Deep jungle, onda ćete znati šta možete očekivati ovdje. Osim promjene scenografije i nekoliko zamjena funkcija, programer je uglavnom sve održao kako je bilo. U ovoj igri, hrabra avanturistkinja, Gemma, kreće u ledeni i jeziv krajolik u pokušaju da preuzme svoju nagradu, zamrznuti elementalni kristal. Vidjet ćete snijeg kako visi na drveću sa puno leda. Jednostavno rečeno, cjelokupni dizajn igre nudi osjećaj visoke specifikacije, baš kao i kod prva dva izdanja.

U međuvremenu, postoji do osam simbola dragog kamenja na kolutima pored Feral Commandera (najviše plaćenog simbola) i Yetija. Ako ubacite šest simbola na susjedne bubnjeve, osvojit ćete do 5x svoj početni ulog. Također možete pokrenuti glavnu bonus značajku tako što ćete iskrcati kovčeg s blagom. Osim toga, spuštanje wild u pobjedničkoj kombinaciji može zamijeniti sve standardne simbole. Sve u svemu, igra je divna bilo da igrate na tabletu, pametnom telefonu ili računaru.

Crystal Quest Frostlands: Bonus karakteristike

lavina

Kao i njegovi prethodnici, Deep Jungle i Arcane Tower, Frostlands koristi funkciju Avalanche. Ovdje se pojavljuju simboli koji čine dobitnu kombinaciju s novim koji se spuštaju kako bi ih zamijenili. Kao rezultat, dobit ćete novu i vjerovatno bolju kombinaciju isplate. Zanimljivo je da se ova funkcija ponavlja sve dok imate potpuno novu dobitnu kombinaciju.

Multiplikator

U ovoj igri, svako okretanje osnovne igre počinje standardnim množiteljem 1x. Množitelj se povećava za jednu jedinicu za svaku pobjedu u Avalancheu. Ako Avalanche ne uspije, množitelj se vraća na 1x. Međutim, množitelj raste tokom besplatnih rundi. Mjerač na lijevoj strani kotura će vas obavještavati o veličini množitelja.

Massive Symbols

Osim skatera i divljeg, svaki drugi simbol se može pojaviti u velikim formatima 3x3 i 2x2. Ovo je ekvivalentno 9 ili 4 standardne ikone. Tokom pada Avalanche, ovi simboli mogu pasti na dno, drobeći već dostupne simbole. Imajte na umu da ova funkcija nije dostupna u prvim ratama.

Free Spins

Igrači moraju sletjeti do tri raspršene škrinje s blagom u jednom okretu da bi aktivirali rundu besplatnog okretanja. Dobit ćete do 12 dodatnih okretaja, dok vam sletanje bilo kojeg bonus scatter simbola daje 3 dodatna okretanja. Također, svako neuspješno okretanje stvara divlju eksploziju, uklanjajući vertikalne i horizontalne simbole. Ovo otvara prostor za nove simbole i mogućnost formiranja dobitka.

Crystal Quest Frostlands: RTP, Variance i Paytable

Prije svega, možete kreirati dobitnu kombinaciju spuštanjem više od tri podudarne ikone na susjedne bubnjeve, počevši s lijeve strane. Ipak, Frostlands ima prosječan RTP od 96,16%. Međutim, razlika u igri je malo strma, što znači da ćete morati biti strpljivi da biste dobili pobjedu. Ali kada dođe, možete dobiti čak 15.000 puta više od početne opklade. Igrači mogu uložiti minimalno 10p i maksimalno £100.

Crystal Quest Frostlands: Final Thoughts

S obzirom na prve nastavke Crystal Quest serije, ova igra obećava da će biti ugodna i unosna. Dizajn video slota je odličan, a funkcije igranja nude igračima višestruke mogućnosti za pobjedu. Ako dodate maksimalnu isplatu od 15.000x, Frostlands se može pohvaliti pristojnom isplatom.

Najnovije vijesti

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop
2023-09-14

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop

Vijesti