Thunderkick's Big Fin Bay konačno počinje uživo

Thunderkick

2021-04-18

Eddy Cheung

Počinje odbrojavanje do Big Fin Baya. Thunderkick konačno je najavio da će igra izaći 31. marta 2021. Iako pretraga marlina nije šala, ova igra vam olakšava, zahvaljujući Mystery Wild funkciji i Expanding Wilds, da vas uputi u pravom smjeru. Dakle, jeste li spremni da ga uhvatite?

Thunderkick's Big Fin Bay konačno počinje uživo

Pregled slota

Big Fin Bay je sa 6 kolutova slot sa 5040 načina za pobjedu koji mogu doseći čak 117,649. Igra vas teleportuje u uvalu između dva ribarska sela. Postoji više bijelih kuća na vrhu litica s obje strane, a igra se odvija u sredini. Ukratko, dizajn igre je uglađen, jednostavan i u stilu crtanog filma.

Krećući se naprijed, vidjet ćete nekoliko simbola, uključujući Wild (Zlatni Marlin), Scatter (Sidra), Kraljevske (9 do A), četiri vrste riba i Ribara. Prilikom svakog okretanja, na njima ćete dobiti 2-3-4-5-6-7 simbola. Položaji kolutova se mijenjaju pri svakom okretanju. Ovo mijenja šanse za postizanje pobjedničkog puta, iako broj pobjedničkih puteva ostaje isti.

Slot Features

Big Fin Bay dolazi sa neobičnim rasporedom sa dva do sedam simbola koji se nalaze na šest kolutova. Ali ovo je samo za osnovnu igru. Format se može proširiti na 6x7 bubnjeva i 117, 649 načina za pobjedu u načinu besplatnog okretanja.

Divlji Marlin je najvažniji simbol igre. To je centralno za bonus runde i najbolje trenutke osnovne igre. Spuštanje Wild logotipa na bilo koji kolut zamjenjuje bilo koji simbol koji plaća, povećavajući vaše šanse da osvojite veću nagradu. Zapamtite da njegova zamjenska sposobnost samo pomaže u stvaranju novih dobitnih kombinacija.

Pored Wild Marlina, dobit ćete i funkciju Mystery Wilds. Ovdje se simbol treba pojaviti samo jednom na kolutima da bi se jedan do tri učestala kotača promijenio u pune wild. Međutim, Scatters ne slijeću nigdje na bubnjeve ako je ova funkcija aktivna.

U međuvremenu, spuštanje više od tri Scatter simbola aktivira a besplatnih okretaja bonus runda. U ovom slučaju, dobit ćete do šest bonus okretaja na svakom kolutu uz Scatter. To znači ukupno 36 besplatnih okretaja.

Zanimljivo je da također možete pokrenuti Respin kad god sleti Wild simbol. Tokom Respin sesije, dodaje se dodatni Wild za kreiranje dodatnih načina plaćanja. Kao da to nije dovoljno, bubnjevi ostaju prošireni tokom sesije besplatnih okretaja. Na kraju, igrači mogu maksimalno dobiti sedam simbola, dodajući tri bonus runde u procesu. Ako svi bubnjevi dostignu visinu od punih sedam simbola, 117, 649 načina za pobjedu postaje aktivni.

Big Fin Bay Volatilnost i RTP

Unatoč mirnoj plavoj vodi, ova mašina sa 6 namotaja je relativno visoko hlapljiv model. Proizvodi solidan RTP od 96,14%. Što se tiče raspona klađenja, igra počinje od €/$ 0,10 do €/$ 100. To je čini savršenom igrom za male i srednje veličine budžeta. U međuvremenu, igra donosi odlične nagrade, koje mogu dostići 15.040 puta veći ulog. I da, dugoročna plata je prilično dobra, zahvaljujući prosječnom RTP-u od 96,14%.

Big Fin Bay: Konačna presuda

Thunderkick je još jednom dokazao da je majstor modela sa 6 kolutova koji se plaća na sve strane. Big Fin Bay nudi odlične divlje simbole koji djeluju kao množitelji s vrućim besplatnim okretanjima za grabljenje.

Međutim, važno je zapamtiti da je ovo igra visoke volatilnosti. To znači da pobjeda može biti neuobičajena. Ali kada dođe, to će sigurno biti razumna suma. Takođe, mala minimalna opklada će vas zadržati da igrate i pokušavate svoju sreću duže.

Konačno, ovu igru možete igrati na većini Thunderkick-a online kazina. Kao što se i očekivalo, igra je ocijenjena HTML5, što znači da je dostupna i putem mobilnih uređaja.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara