Thunderkick najavljuje novi slot

Thunderkick

2020-11-27

Thunderkick napreduje sa svojim razvojem u seriji Crystal Quest, a sada planiraju pokrenuti još jednu seriju pod nazivom Arcane Tower nakon igre pod nazivom Deep Jungle. Ovaj nastavak, sa namjerom da udari u magični toranj, ima istu glavnu junakinju, Gemmu. Dodaje uobičajenu odličnu grafiku i na kraju ima ogroman potencijal, ali i veliku volatilnost i zabavu poput prve igre.

Thunderkick najavljuje novi slot

Ovo novo igrice je predviđeno za lansiranje 9. decembra 2020. Ovdje ćemo istaknuti glavni aspekt igara kojima se možemo radovati.

Pobjednička prilika ugrađena u Thunderkick novu Crystal Quest: Arcane Tower

Predvidite ovo slot imati visoku volatilnost, ali za većinu će to biti izuzetno unosno, a samo za šačicu bi bilo opasno. Međutim, RTP je u redu, sa 96,17%, što je otprilike ono što biste predvidjeli.

Arcane Tower pruža širok izbor opklada po okretanju, a matematički model generiše uporedive statistike kao i prije, ali je došlo do malog poboljšanja u svemu, isključujući potencijal. RTP je ovog puta doživio poboljšanje sa 96,14 posto na 96,17 posto, dok je Gemma i dalje izuzetno nepredvidljiva kao i prije, možda čak i tehnički gledano, ali nedovoljno da napravi značajnu razliku.

Crystal Quest: Karakteristike slota Arcane Tower

Lavine će biti poznate većini igrača. Zovu se kaskadni koluti u drugim slotovima, između raznih drugih naziva. Oni će se vrtjeti oko eliminacije pobjedničkih simbola i omogućavanja drugima da dođu na dostupne pozicije. Ovo može dovesti do novih valova pobjeda i nastavka lavina, sve u jednom plaćenom okretu koji može samo nastaviti isporučivati nove kombinacije na ovaj način.

The Grid - Crystal Quest: Arcane Tower

U trenutku kada se početni ekran učita, pojavljuju se sumnje da je skoro slična prvoj igri sa zalogom besplatnog okretanja i beskonačnim množiteljem. Odatle se prebacujete na prostor za igru gdje je postavka vrlo Thunderkick, što znači mrežu 6x4, koristeći 4,096 načina za pobjedu, isto kao i prije.

Povezani koluti, gdje će se do 6 susjednih kotura sinhronizirati pri početnom okretanju, je jedan slučajni dodatak. Svaki povezani kolut postaje klon jedan drugog na identičan način. U središtu lanca Avalanche, ovaj atribut ne postoji.

Scatter, koji daje 12 besplatnih okretaja sa 3 na kolutima, je pomalo turobna ikona škrinje s blagom. Bilo koja dva nagrađuju tri dodatna besplatna okretanja tokom prikazane funkcije, a svako raspršivanje nakon dva dodaje po 2 okretaja bez ograničenja koliko će ih biti.

Teme i dizajn

Vizija na prvi pogled ne liči na Arcane Tower. Ekran je uokviren nekim starim drvećem, svijećama i knjigama, ali se toranj može vidjeti u daljini dok simboli padaju pri svakom okretanju ili eksplodiraju sa mreže s komponentom Avalanche. Arcane Tower konceptualno nema ništa o Deep Jungle.

Crystal Quest: Arcane Tower će nam pokazati Gemmu kao glavnog lika, prikazujući igru sa magičnom tematikom, kakvu biste mogli očekivati od fantastičnog univerzuma. Sadržaj je u redu, ali se ne razlikuje od drugih slotova koji se bave sličnim pričama. To je animirani šablon. Ovo će uključivati pojednostavljene W lude ikone, škrinje s blagom, Crvene čarobnjake, Kristalnog heroja, plus 6 ljubičastih, plavih, crvenih, zelenih, plavih i žutih kristala za ikone.

Zaključak - Crystal Quest: Arcane Tower

Gledano kao potpuno opremljen naslov, ovaj Thunderkick materijal u Crystal Quest: Arcane Tower je još kvalitetniji, vrlo pristupačan. Ima samopouzdani, animirani izgled koji studio radi zaista dobro, poboljšan glatkom grafikom, a kada se ikone sudare na svoje mjesto, ili pobjednici eksplodiraju iz okvira, ugodni zvučni efekti škripaju.

Kada se međusobno poigravaju, funkcionalnost je također fantastična, što doprinosi onome što može biti uzbudljiv vrhunac. Ukratko, ako želite aktivirani slot kao igrač, Crystal Quest: Arcane Tower bi bez sumnje bio idealan za vas.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara