Thunderkick izdaje nekoliko potpuno novih slotova koji šokiraju konkurenciju

Thunderkick

2021-08-24

Eddy Cheung

Konkurencija za igrače je žestoka u brzorastućem svijetu online kazina. Kao rezultat toga, kreatori igara moraju biti na nogama kako bi ostali konkurentni. Thunderkick je jedna od takvih kompanija, koja je upravo postigla prekretnicu u proizvodnji 50 neverovatno uzbudljivih online slotova. Ovo nije mali napor, s obzirom na prisustvo velikih imena kao što su Microgaming, Yggdrasil, Play's GO, NetEnt i druga u poslu.

Thunderkick izdaje nekoliko potpuno novih slotova koji šokiraju konkurenciju

Nekoliko popularnih igara koje su nedavno objavili detaljno su razmotrene u nastavku:

Crystal Quest: Frostlands

Crystal Quest: Frostlands je treći nastavak u seriji Crystal Quest, koji je započeo Crystal Quest: Deep Jungle i završio sa Crystal Quest: Arcane Tower. U igri ćete pomagati Gemmi dok putuje surovim i ledenim pejzažima Frostlands.

Vaša misija? Da biste preuzeli Kristal zamrznutih elemenata, porazite opasan teren, nemilosrdnog Divljeg zapovjednika i zastrašujućeg Yetija. Ovaj video slot ima mrežu 6x4 i do 4,096 različitih šansi za dobitak. Igrači mogu dobiti do 15.000 puta više od početne opklade.

Gods of Rock

Ako volite rock tematiku online slotovi, moraćete više čekati da ne igrate Gods of Rock na vaš omiljeni onlajn kazino. Ova igra, kao i većina Thunderkick video slotova, ima visoku volatilnost, ali visok RTP od 96,10 posto. Kada igraju ovu igru za pravi novac, igrači imaju potencijal da pomnože svoj ulog za 5000 puta. U ovoj igri postoji pet kolutova i dvadeset isplatnih linija.

Brijačnica Uncut

Barber Shop Uncut je još jedan od programerovih video slotova iz 2017. koji su ostali popularni među video slot igrama. U ovoj igri se koristi pet kolutova i do 40 isplatnih linija. Iako ovdje nema besplatnog šišanja, jedno okretanje od 100 dolara može utrostručiti vašu investiciju do 2,355x. To je više nego dovoljno novca za slavnu frizuru u gradu.

Baron Bloodmore i Crimson Castle

Thunderkick se vratio sa novim izdanjem za 2021. U igri se koristi 5x3 mreža sa 25 fiksnih linija. U ovoj igri, igrači mogu postaviti pet, četiri ili tri odgovarajuća simbola preko mreže s lijeva na desno kako bi formirali dobitnu kombinaciju.

Džekpot je 25.000 puta veći od vaše početne opklade. Uz okretanje jedne igre, možete otići od 2,5 miliona dolara bogatijeg ako pomnožite ovaj iznos sa maksimalnom opkladom od 100 dolara.

Well of Wonders

Well of Wonders online slot je sjajan primer Thunderkickovog napretka. Ova igra, koja je objavljena 2017. godine, i dalje je popularna omiljena u većini online kazina. Ima konfiguraciju sa 7 kolutova sa do sedam isplatnih linija i vizuelno prelepom grafikom.

Besplatni okreti, s druge strane, primjetno ih nema. Međutim, igra to kompenzira množiteljima koji mogu umnožiti vaš dobitak do 2.280 puta više od vaše početne opklade. Sakupite tri od osam dostupnih kamenčića da formirate dobitnu kombinaciju.

Za uzbudljivija nova izdanja Thunderkicka svakako pratite njihovu web stranicu!

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara