Šta trebate znati o Play'n Go Money vrtećim novim slotovima - Rabbit Hole Riches

Play'n GO

2020-10-21

Play'n GO, a slotovi stručnjak, objavio je drugi naslov u oktobru, Rabbit Hole Riches, igru zasnovanu na romanu engleskog pisca Lewisa Carrolla iz 1865. godine u Alisi u zemlji čuda. Ovog puta, postoji mala razlika između konceptualizacije švedskog dobavljača softvera za igre i klasičnog romana jer ima dosta fokusa na lik bijelog zeca nego na Alice. Video slot sa 3 bubnja i 5 isplatnih linija može se igrati na svim tipovima ekrana, pozicioniran na pozadinskoj slici flagrantnog temperamentnog carstva Crvene kraljice i predstavlja nisko plaćenu vojsku kraljice - srce, dijamanti, pikovi i klub-karta -odijela i visoko plaćeni elementi kao što su čarobno drvo zeca, Absolem, plava nargila gusjenica, Čarobni šeširdžija i Crvena kraljica.

Šta trebate znati o Play'n Go Money vrtećim novim slotovima - Rabbit Hole Riches

Koncept i grafika bogatstva Rabbit Hole

Play'n GO ne popušta u svojoj istorijskoj godini igre sa Rabbit Hole Riches, što je njihov posljednji posljednji naslov. Zečja rupa Riches je izum u klasičnom romanu, zasnovanom na inventivnom romanu Luisa Kerola, Alisa u zemlji čuda.

Pravi Play'n GO pristup je drugačiji, s naglaskom na bijelog Zeca i dobro poznatog džepnog sata, što dovodi do mnoštva svjetova orijentiranih na avanturu. The igra je prepoznatljiv po svom prepoznatljivom stilu i narativnoj strukturi sa mnogim karakteristikama po cijeloj ovoj radnji. Ovaj potpis Play'n GO naslova je dobro poznat.

Estetika ove igre izgleda atraktivno, to uključuje velike ikone u različitim nijansama sa nekoliko specifikacija, ukrasne kolute silikonskog izgleda i sliku u pozadini na kojoj ćete vidjeti likove iz crtanih filmova kako igraju karte u prekrasnom krajoliku i prizoru velike palače.

Rabbit Hole Riches

Igra ima karakterističan stil, karakterističan Play'n GO je dobro poznat po svojoj srednjoj volatilnosti i raznim karakteristikama fokusiranim na 'čvrst okvir naracije'. Bonus na tri raštrkane Rabbit Hole donosi igračima jednu od četiri posebne karakteristike, kao što je Teacup Party Select Bonus , Cheshire Cat Re-Spins, Tower Power Free Spins i Queen's Army Free Spins na njihovom putovanju kroz Zečju rupu.

U saopštenju za javnost, Martin Zettergren, direktor proizvoda za Play'n GO, istakao je mnoge sjajne kvalitete nove igre... _„U Rabbit Hole Richesu igrači mogu uživati u mnogo čemu; od osebujnog zvuka i dizajna do nekoliko sjajnih karakteristika, povezanih predivnom pričom._Ovdje ima toliko toga za otkriti; igrači će ovo ponavljati iznova i iznova."

Značajna godina 2020

Švedska kompanija sa sjedištem u Växjöu je na dobrom putu da ostvari svoj cilj izdavanja 52 igre predviđene za 2020. godinu otkako je izbacila Rabbit Hole Riches koja slijedi nakon Reactoonz 2 koji je izašao na tržište prošle sedmice. Dugo očekivani dolazak originalnog Reactoonza i jednog od najboljih grid slotova ikada, objavljenog 2017. je verzija koja obara rekorde.

Reactoonz 2 ukratko

Reactoonz 2 nije vaša obična slot igra ako ste ikada igrali originalnu verziju koju ćete znati. To je još jedna prilika da igračima ponudimo vrhunsku Play'n GO zabavu. Reactoonz 2 vraća sav originalni Reactoonz u sistem u kombinaciji sa moćnim Gargantoon-om i također uključuje Energoonz; ljupkost naših mlađih vanzemaljaca i dalekih rođaka Reactoonza. Reactoonz 2 je vrhunski način da pravilno aktivirate i pobudite vaše zanimanje s novim likovima, novim funkcionalnostima i ažuriranim dizajnom! Sa nečim uzbudljivim za tradicionalne i savremene igrače.

Predstojeća igra Play'n Go Slot

U međuvremenu, gejmeri i obožavatelji Play'n Go neće morati toliko dugo čekati na najnoviji dolazak iz slot specijalisti. Naslov nadolazeće igre je Helloween, koja bi trebala izaći baš na vrijeme za proslavu All Hallows' Eve 15. oktobra. Pratite sve najnovije slotove za online kazina!

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara