NetEnt's Divine Fortune Megaways: Potpuna recenzija

NetEnt

2021-09-05

Katrin Becker

Igranje u online kasinu je uzbudljivo uživanje, a NetEnt želi da svi koji igraju igre to čine iz pravih razloga: da se dobro provedu. Promoviranje odgovornog igranja je ključna komponenta naše misije.

NetEnt's Divine Fortune Megaways: Potpuna recenzija

Divine Fortune Megaways™ dobio je lansiranje proizvoda godine na prestižnoj dodjeli nagrada Global Gaming Awards: London 2021, što je čini jednom od najuspješnijih NetEntovih igara u 2020. Poput originalne Divine Fortune, slot sa 6 bubnja i mitskom tematikom bio je na prvom mjestu -svirao je na top listama u Evropi i Sjedinjenim Državama i pobedio je još devet najvećih izdanja u industriji u prošloj godini.

Divine Fortune Megaways je postigao ogroman komercijalni uspjeh na svim našim tržištima i sretni smo što su sudije na dodjeli Global Gaming Awards to prepoznale. S obzirom na to koliko je fantastičnih naslova objavljeno u prethodnih 12 mjeseci, biti izabran za lansiranje proizvoda godine je velika čast.

Kako igrati

Koristeći LEVEL birač, odaberite nivo opklade. Odabir VRIJEDNOSTI KOVANICE se koristi za postavljanje vrijednosti novčića. Broj kovanica dostupnih za opkladu prikazan je u KOVANCI. MAX BET koristi maksimalne linije opklade i trenutnu vrijednost novčića kada igrate na najvišem nivou opklade. MAX BET mora se kliknuti dvaput da bi se odigralo kolo na željenom nivou kada se igra na nižem nivou opklade.

Princip igre je jednostavan. Tablica isplata određuje dobitne kombinacije i uplate. Isplaćuje se samo najveći dobitak po liniji opklade, a dobici moraju biti poređani s lijeva na desno da bi se isplatili. Osim pobjeda tokom igre Jackpot Bonus, svi dobici u novčićima se isplaćuju isključivo na linijama za opkladu.

Karakteristike igre

Ne postoje nagrade za pogađanje koja je karakteristika najuočljivija! Nasumični modifikator bubnja u MegaWays slotovima mijenja visinu simbola na svakom kolutu sa svakim okretanjem. Kao rezultat toga, količina mogućnosti za pobjedu se mijenja svaki put kada igrač pritisne dugme za okretanje, čineći iskustvo igre vrlo nepredvidivim i pružajući igračima priliku da ostvare velike pobjede.

Pobjede MegaWaysa zarađuju se podudaranjem simbola na bilo kojoj poziciji na tri ili više susjednih kotača, počevši od krajnje lijevog do krajnjeg desnog kotača. Broj MegaWays-a se množi sa količinom simbola na svakom od kotura tokom svakog okretanja. Na raspolaganju je ukupno 117649 megaputeva. Brojač MegaWays prikazuje ukupan broj MegaWays tokom okretanja.

Re-Spin of Falling Wilds

I u glavnoj igri iu besplatnim okretima, nakon što se Wild simbol pojavi na bubnjevima i svi dobici opklade se dodijele za to okretanje, svaki Wild simbol se pomiče za jednu poziciju na kolutima i odobrava se ponovno okretanje Falling Wilds.

Značajka: Wild on Wild

Dođite zajedno, divlji! Funkcija Wild on Wild se pokreće kada Wild simbol sleti na lokaciju koju zauzima Falling Wild simbol u glavnoj igri ili tokom besplatnih okretaja. Wild simbol se širi kako bi ispunio cijeli kolut kada je uključena funkcija Wild on Wild.

Free Spins se pokreću kada se četiri ili više simbola besplatnih okretaja pojave bilo gdje na bubnjevima u glavnoj igri, čak i za vrijeme ponovnih okretanja Falling Wilds. Proširujući džoker i tri odvojena simbola za bonus dobit obiluju besplatnim okretajima.

Poslednje vijesti

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka
2023-03-14

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka

Vijesti