10 najboljih Habanero Kazino Na Mreži 2024

Ovo je cijenjena kompanija koja od 2013. godine pruža online kockarnice softverom za igre na sreću. Oni se nalaze u Južnoj Africi i imaju ciljno tržište širom svijeta. Zajedno sa slotovima, kompanija nudi softver za HTML5 stolne igre, što čini odlično igranje na mobilnim uređajima. Među ponudom igara su Oceans Tall i Coyote Crash.

Najnovije vijesti

Istražite tropsko utočište u Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Istražite tropsko utočište u Habanero's Bikini Island Deluxe

Habanero, vodeći dobavljač slotova i stolnih igara, održava ljetne vibracije u plamenu lansiranjem Bikini Island Deluxe. Kompanija kaže da se igra igra na standardnoj ploči 5x3 i da je modernizovana verzija Bikini Islanda sa najboljim performansama. To vodi igrače na luksuzno putovanje gdje se mogu udružiti s nekim poznatim likovima kako bi osvojili isplatu.

Osvojite šarmantne nagrade u igrici Habanero's Witches of Tome
2023-08-24

Osvojite šarmantne nagrade u igrici Habanero's Witches of Tome

Habanero, poznati dobavljač vrhunski online slotovi i stolne igre, pružio je očaravajuće iskustvo kroz svoje najnovije izdanje, Witches Tome. U ovoj igri, programer poziva igrače da istraže tajanstvene dubine šume van granica, gdje ih čeka skup vještica sa svojim magičnim napitcima. Slot se može pohvaliti raznim funkcijama koje će uključiti igrače tokom nagradne avanture.