Jungle Stripes Najnovije izdanje Betsofta

Betsoft

2021-09-13

Katrin Becker

Ovog ljeta, Betsoft će objaviti Jungle Stripes, novi slot za džunglu. Ovaj slot s temom džungle ima tigra kao primarni lik i može se pohvaliti visokokvalitetnim dizajnom i komičnim slikama. U igri postoje razne ikone sa temom tigra, kao i cvijeće, kandže, zlatne pečurke i lišće, koji su simboli koji se dobro plaćaju.

Jungle Stripes Najnovije izdanje Betsofta

Postoje konvencionalni simboli kartica od Q, K i A za one koji plaćaju manje. Igra je smještena usred bujne džungle, s pet kolutova, tri reda i deset aktivnih isplatnih linija. Ova igra ima 97.03 RTP. Maksimalni mogući dobici su 500 puta veći od opklade, ili 50.000 dolara. Od $0,1 do $100, opklade se mogu postaviti. Postoji tigar iz džungle koji se ponaša kao divlji, raspršivanje mjesečine, ponovno okretanje i dodatna okretanja, kao i tigar iz džungle koji se ponaša kao divlji.

O igrici

U Jungle Stripes, tigar nije samo kralj, već i DIVLJA. Može se produžiti da popuni cijeli kotur kada se pojavi na kolutovima 2, 3 i 4, zaključavajući se na svoje mjesto za BESPLATNE RESPINE i velike džekpotove. Dobitak je tvoj kada se tigar nasmije. Osim Moonglow, wild se može koristiti za zamjenu bilo kojeg drugog simbola. SCATTER je Mjesečev sjaj. BONUS ROUND se pokreće kada se tri mjeseca u usponu pojave na kolutovima 2, 3 i 4. Oni transformišu pozadinu u noć i aktiviraju BONUS RUDU. Dobićete 10 FREE SPINS i bolja prilika za pobjedu sa sve većim ponovnim okretanjem sticky wilds.

Sačekajte rijetke simbole Moonglow, koji djeluju kao scatteri, dok svijetla priroda tropske džungle daje ton! Džungla je postala fascinantno mjesto za fantastičnu akciju i velike pobjede, sa blistavim lotosovim cvjetovima i šarenim gljivama koje rastu iz kristalnih stijena!

Smješten u živopisnu džunglu, radnja se pomiče iz dana u noć, sa simbolima visoke vrijednosti kao što su sjajne orhideje, zlatne gljive, bubamare i tigrove kandže; međutim, otkrivanje zvijeri sa crno-zlatnim prugama je mjesto gdje se nalaze prave ogromne nagrade. Nadalje, igrač prima svoj prvi izračun dobitka, što uzrokuje da se svi preostali koluti ponovo zakače, potencijalno pružajući drugi izračun dobitka. Slijed se ponavlja ako igrač dobije još jedan Wild. Kralj tigrova će pozdraviti igrače sa širokim osmehom kada pobede.

Fantastične animacije

Džekpot od 500x je jedini element koji može iznervirati igrače, ali zbog srednje volatilnosti, ovaj slot ima mnogo veće šanse da generiše dobitne kombinacije od drugih igara.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara