Ainsworth Gaming's Royal Swan: Potpuna recenzija

Ainsworth Gaming Technology

2021-09-19

Katrin Becker

Inspiracija je priča o princezi koja se može transformirati u ljupkog labuda Ainsworth's Royal Swan. Od estetike do besplatnih okretaja, tema se provlači kroz igru. Okruženje ima kraljevski osjećaj, a orkestarski zvučni zapis i očaravajući zvučni efekti pomažu da se izgled upotpuni.

Ainsworth Gaming's Royal Swan: Potpuna recenzija

Royal Swan-ovi 5x3 koluti i 50 aktivnih linija pružaju igračima prilično prostrano polje za igru. Postoje neke nagrade koje izgledaju kao standardne, kao što je do 1.000x opklada putem uobičajenih kombinacija tokom besplatnih okretaja, ali postoje i fiksni džekpotovi koji se mogu pokrenuti. Dugoročno, međutim, nisam obožavatelj njegovog RTP-a od 94,77 posto; oduzima mnogo šarma igri.

Karakteristike slota

Wilds i besplatni okreti, kao i dodaci za potonje, spadaju u posebne karakteristike. Quad Shot Bonus je funkcija koja vam pomaže da dobijete džekpotove u igri. Možete osvojiti 10 besplatnih okretaja tako što ćete scatter simbol spustiti na najmanje tri bubnja.

Za sljedeću rundu bira se nasumična specijalna karakteristika, u kojoj se 2 do 5 simbola visoke vrijednosti pretvaraju u kraljevske divlje labudove na tri srednja bubnja. Nadalje, divlji simbol se može pojaviti na kolutu 5 na bilo kojoj lokaciji. Ako dobijete 2+ dodatna skatera, dobit ćete dodatna 3 besplatna okretanja.

Krilati hram je scatter simbol, a ako se tri ili više prikažu na kolutima, dobit ćete 10 besplatnih okretaja. Na tri srednja bubnja, 2 do 5 visoko plaćenih simbola će se u sljedećem krugu pretvoriti u džokere. Wild se može pojaviti bilo gdje na petom kolutu, a dobivanje dva ili više scattera nagrađuje vas s dodatna tri besplatna okretanja.

Dizajn i tema kraljevskog labuda

Ako vas zanimaju samo koncept i grafika, slot igra Royal Swan ima dovoljno jedinstvenu priču koju vrijedi pogledati samo zbog toga. Gornji simboli su dobro dizajnirani, sa slikama labuda sa krunom, krilatog hrama, princeze, labudovog bisera, ukrasne ribe, lotosovog cveća i harfe, kao i uobičajenih šest kraljevskih kraljeva sumnjive privlačnosti. Ainsworth, programer sa širokim vezama sa kopnenim sektorom, smatrao je da je to dovoljno pristojan dizajn da je završio u nekim od njihovih online slotovi.

Džekpotovi i bonusi

Uz Quad Shot Jackpot seriju, možete osvojiti Minor, Major, Maxi i Mini džekpot! Da biste ih aktivirali, morate dobiti Quad Shot Bonus simbol. Osvojićete jedan od četiri fiksna džekpota u zavisnosti od toga da li je simbol visoke ili niske vrednosti, kao i od toga da li ima džekpota na bubnjevima. Ako pogodite glavni džekpot, možete osvojiti do 250 puta više od svoje opklade.

Slot mašina Royal Swan je možda bila dobar izbor za igrače ako je imala RTP od 96 posto ili više, što ga stavlja u rang sa svojim konkurentima. Uživao sam u njegovim karakteristikama do određene točke, iako se uglavnom bavite istim wilds i besplatnim okretima, dok Quad Shot ponekad može biti uzbudljiv. Zbog RTP-a od 94,77 posto, trenutno nema šanse, osim ako ne privuče pažnju neopreznog igrača.

Najnovije vijesti

Mogu li onlajn kazina suspendovati igrače zbog prevelikog osvajanja?
2023-10-01

Mogu li onlajn kazina suspendovati igrače zbog prevelikog osvajanja?

Vijesti