Pragmatic Play

March 15, 2021

Pragmatična igra stiže do nebesa s vratima Olimpa

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 24. februara 2021 Pragmatic Play objavio još jedan zabavni video slot u svom najnovijem izdanju, igrači će otići na planinu Olimp, mitski dom Zeusa. Stoga, pripremite se da otkrijete iznenađenja koja vam se spremaju u ovom video slotu sa grčkom tematikom.

Pragmatična igra stiže do nebesa s vratima Olimpa

Pregled igre

Prvo i najvažnije, ovaj video slot je baziran na 6 bubnjeva, 5 redova i nula linija isplate. Umjesto toga, ima sistem "Pay Anywhere", što znači da igrači mogu dobiti odgovarajuće kombinacije bilo gdje, bez obzira na pozicije simbola. Sada je to prava inovacija.

Na prvom ekranu videćete prelepu pozornicu u blizini Zevsovog zamka. Vidjet ćete visoke, zlatne stupove oko zamka s plamenom na vrhu. Na desnoj strani, vidjet ćete plutajućeg Zevsa spremnog da juriša vijcima i dodaje množitelje.

Međutim, krajolik se malo mijenja tokom Free Spins način rada. zlatni stubovi će sada imati plavu vatru dok se tople boje u osnovi igre menjaju u svetlo plavu. To znači da je igra postala malo ozbiljnija.

Karakteristike igre

Možete dobiti najmanje 4 Scatter simbola i otključati funkciju besplatnih okretaja. Ovdje ćete osvojiti do 15 besplatnih okretaja, koji mogu pretvoriti nemoguće u mogućnosti. Da bi dodao šlag na tortu, Zeus je dodao simbol ukupnog množitelja koji se pojavljuje na lijevoj strani ekrana. U ovom slučaju, simbol množitelja koji se pojavljuje na pobjedničkim spinovima se dodaje "ukupnom množitelju". Također, ukupna vrijednost množitelja se primjenjuje na sve dobitke u rundi besplatnih okretaja.

Besplatni okreti su važni po strani; igrači će takođe dobiti Tumble funkciju. Kao što ime sugerira, ova karakteristika se odnosi na to kako simboli padaju na bubnjeve. U ovom video slotu, igrači mogu napraviti više dobitnih kombinacija sa jednim okretanjem za razliku od drugih Pragmatic Play online slotova kao što su Mysterious Egypt i The Hand of Midas.

U međuvremenu, simboli koji kreiraju Tumble funkciju će nestati nakon pobjede i brzo će se zamijeniti novim instancama odozgo. Stoga igrači mogu kreirati potpuno nove dobitne kombinacije. Zapamtite da se prevrtanje nastavlja sve dok više ne bude pobjeda iz pada.

Ante Bet Mode

Iznenađujuće, Gates of Olympus omogućava igračima da odaberu množitelj za rad. Na primjer, zadani množitelj opklade 20x omogućava igračima da kupe besplatne okrete za do 100x ukupnog duga. S druge strane, množitelj opklade 25x povećava vaše šanse za pokretanje besplatnih okretaja tako što daje dodatne scattere.

Nažalost, funkcija Kupi besplatne vrtnje nije dostupna u ovom načinu rada. Uz ovu funkciju, igrači mogu odmah pokrenuti besplatne igre za 100x veći ulog. Vidjet ćete nasumični broj scattera nakon što samo jednom okrenete kolutove. Ovo, zauzvrat, otključava ovu dugo očekivanu funkciju.

RTP i iznos opklade

Za početak, Gates of Olympus ima zadanu RTP stopu od 96,5% uz povećanu volatilnost koja mu daje ocjenu 5/5 na Pragmatic Play. Međutim, potencijal igre se značajno smanjuje sa 21,100x na samo 5000x. Ovo je pokazatelj da su prethodne kritike na račun preuveličanog potencijala programera doprle do kuće.

Kapije Zeusovog doma možete otvoriti ulaganjem između 0,20 i 100 €. Međutim, ovo nisu jedine dostupne opcije. Kliknite na dugmad (-) i (+) na dnu ekrana da otvorite meni za klađenje. Osim podešavanja opklade, možete postaviti i apoen novčića. Vrijednost novčića kreće se od 0,01 do 0,50 eura.

Kapije Olimpa: Konačna presuda

Igrajte ovu igru ako želite u potpunosti uživati u moći Zeusa. Igra sadrži višestruke množitelje, besplatne okrete, prilagodljive opcije klađenja i prosječan RTP. Sve u svemu, Pragmatic Play je odradio odličan posao podešavanjem igre, dajući Gates of Olympus potpuno novi i nestabilniji osjećaj.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti