PlayAmo Pregled kazina - Deposits

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus dobrodošlice do €600
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

Igrači u Playamu imaju mogućnost plaćanja koristeći tradicionalnije metode plaćanja kao što su kreditne i debitne kartice, e-novčanici i bankovni transfer, a s druge strane, dostupne su i neke od glavnih kriptovaluta. Vrlo je važno imati različite izbore kako biste mogli odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Depozit sa Bitcoin

Najpovoljniji način za transfer Bitcoins je korištenjem mobilnog novčanika. Kada vidite QR kod, potrebno je da ga skenirate svojim mobilnim Bitcoin novčanikom i unesete iznos koji želite da pošaljete.

Stolni novčanik nudi alternativni način prijenosa bitkoina. Da biste to učinili, potrebno je da kopirate Bitcoin adresu iz Playamo kazina, zalijepite je, unesete iznos i pošaljete ga da završite transakciju.

Depozit kreditnom karticom i e-novčanikom

Uz Bitcoin plaćanja, možete uplatiti kredit pomoću kreditnih kartica i e-novčanika. Ako želite da koristite ove dvije opcije, morat ćete podijeliti neke lične podatke i poslati neke dokumente da dokažete isto. Sve uplate se obrađuju u roku od 12 sati, ali ako ne pošaljete neke dokumente to može potrajati malo duže.

Metode depozita

 • Kada koristite Visa kreditnu karticu, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Mastercard kreditnu karticu, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Maestro kreditnu karticu, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Skrill e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 10.000 USD.
 • Kada koristite Neosurf, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 10.000 USD.
 • Kada koristite Interac, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 25 CAD, a maksimalni depozit je 6.000 CAD.
 • Kada koristite Paysafecard, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 1.000 USD.
 • Kada koristite Ecopayz, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Rapid Transfer, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Neteller e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Zimper e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 5.000 USD.
 • Kada koristite UPayCash e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Zotapay e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite e-novčanik AstroPay Card, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 500 USD.
 • Kada koristite AstroPay Direct e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 500 USD.
 • Kada koristite Venus e-novčanik, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USD, a maksimalni depozit je 4.000 USD.
 • Kada koristite Bitcoin, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 0,001 BTC, a maksimalni depozit nije ograničen.
 • Kada koristite Etherum, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovu metodu je 0,01 ETH, a maksimalni depozit nije ograničen.
 • Kada koristite Bitcoin Cash, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovu metodu je 0,01 BCH, a maksimalni depozit nije ograničen.
 • Kada koristite Doge Coin, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovu metodu je DOGE 1500, a maksimalni depozit nije ograničen.
 • Kada koristite Lite Coin, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je LTC 0,1, a maksimalni depozit nije ograničen.
 • Kada koristite Usdt Coin, vrijeme obrade je trenutno i nema nikakvih naknada. Minimalni depozit koji možete napraviti koristeći ovaj metod je 10 USDT, a maksimalni depozit nije ograničen.

Kod bonusa na depozit

Paket dobrodošlice u Playamu se nagrađuje u dva dijela. Kada napravite svoj prvi depozit, dobit ćete 100% bonus na depozit. A da biste primili ovaj bonus, moraćete da koristite odgovarajući bonus kod, a to je FIRSTDEP. Drugi put kada napravite depozit, dobit ćete 50% bonusa na depozit. Opet, morat ćete koristiti promotivni kod SECONDDEP da biste se kvalifikovali za ovu ponudu.

Minimalni i maksimalni iznos depozita

Minimalni i maksimalni depozit koji možete uplatiti zavise od načina plaćanja koji koristite. Generalno, ovi iznosi su obično isti. Minimalni iznos za većinu metoda je 10 USD, ali je 15 USD za Comepay i 5 USD za Bitcoin. Maksimalni iznos koji možete uplatiti je $4000 za većinu metoda, dok je $1000 za Comepay i neograničen je za Bitcoin.

Ako nemate bankovni račun, još uvijek možete uplatiti depozite na Playamo koristeći Paysafecard i NeoSurf Prepaid karticu.

Valuta

U Playamu su dostupne različite valute uključujući EUR, USD, CAD, AUD, NZD, RUB, NOK, PLN, CZK, BTC, BCH, DOGE, LTC, ETH, USDT, ZAR, JPY.