Microgaming

April 15, 2022

Microgaming predstavlja Zlatni park Jurassic Park koji je bogat funkcijama

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Brendirani video slotovi postaju pravi hit ovih dana. Microgaming, posebno je briljirao u ovom odjelu s izdanjima kao što je video slot Jurassic Park iz 2014. Pa, pripremite se za još jednu zabavnu dino avanturu sa Jurassic Park: Gold, objavljenom 14. februara 2022. 

Microgaming predstavlja Zlatni park Jurassic Park koji je bogat funkcijama

Poput originalnog izdanja, Microgaming je partner Digital Platforms i Universal Games kako bi poveli igrače na divlju turneju zajedno sa moćnim dinosaurusima i ogromnim džekpotovima.

Jurassic Park Gold Pregled

Ovaj online slot je baziran na seriji filmova iz 1993. Jurassic Park, baš kao što naziv nagoveštava. Igra je smještena duboko u mirnu džunglu sa cvrkutom ptica u pozadini. Glavni likovi filma pojavljuju se kao simboli, a dinosaurusi se šepure kroz mrežu. Ukratko, igrat ćete u impresivnom filmskom svijetu u ovoj igrici.

Imajući to na umu, Jurassic Park Gold se igra na mreži 5x4 sa do 40 fiksnih isplatnih linija. Sada to znači da igrači imaju nekoliko načina da kreiraju dobitnu kombinaciju. Govoreći o dobitnoj kombinaciji, igrači moraju dobiti najmanje tri odgovarajuće ikone. 

Što se tiče simbola, T-Rex, Spinosaurus, Raptor, Dilosaurus i Pteranodon su najslabije plaćene ikone, dodjeljujući igračima 0,2x do 2x ulog. Vrhunske ikone su Alan Grant, Ian Malcolm, John Hammond, Sarah Harding i Ellie Sattler. Alan Grant je najplaćeniji simbol, koji igračima daje 1,5, 5 i 10x za slijetanje 3, 4 i 5. 

Brzo napredovanje, divlji je logo igre. Kao što se i očekivalo, zamjenjuje sve standardne ikone kada sleti i ima vrijednosti množitelja od 2x ili 5x. Narandžasti komarac (Wildstorm) je raspršivanje, koji se pokreće besplatnim okretajima za sletanje najmanje tri. Još jedna stvar, plava Powerball može sletjeti na bilo koji kolut, pokrećući džekpotove tokom funkcije Link & Win.

Značajke Zlatnog Bonusa Parka Jure

Kao i druge igre Stormcraft Studios-a, Jurassic Park Gold ne nedostaje bonus funkcija. U nastavku je pregled:

Link & Win

Možete aktivirati funkciju Link & Win plus tri bonus okretanja sa najmanje šest Powerball-a. Lepljive Powerball ikone imaju gotovinsku vrednost ili džekpot sa okretanjima koja se resetuju na tri kad god dobijete novu ikonu. Također, sakupljanje 30, 25, 20 i 15 otključava redove 8, 7, 6 i 5.

Jackpots

Kao što je ranije rečeno, džekpotove možete osvojiti tokom Link & Win bonus igre. Svaka Powerball koju prikupite otkriva veliku, manju ili mini igru džekpota, sa vrijednostima množitelja 100x, 30x i 15x. Ako sakupite Powerballs na svim pozicijama, možete pokrenuti ogroman 8,000x Mega džekpot.

Free Spins

Sakupljanje najmanje tri skatera može pokrenuti funkciju besplatnih okretaja. Ali to nije afera sa suvim bonesom. To je zato što možete otključati do četiri funkcije bonus okretanja nakon određenog broja pokretača besplatnih okretaja. 

Oni uključuju Dilophosaurus, Velociraptor i Spinosaurus, koji daju 12, 9 i 6 besplatnih pokretača okretanja, respektivno. Također se može pojaviti množitelj divljeg dobitka od 2x, 5x ili 8x, pri čemu je maksimalni dobitak na svakom bonus okretu od 3,600x do 4,000x.

Također možete otključati Tyrannosaurus Rex Free Spin funkciju, otključanu ako je scatter kolektor pun ili prikuplja 15 scatter-a. Zauzvrat, jedno okretanje je nagrađeno funkcijom Wild Storm. Maksimalna pobeda? 5,000x.

Wild Chase

Kada divlja ikona sleti tokom funkcije besplatnih okretaja, ona aktivira poziciju za slijetanje. Zatim, ako još jedna divlja ikona sleti na označenu poziciju, ona se širi da pokrije preostale dijelove tokom određenog okretanja. Aktiviranje svih pozicija dodeljuje igračima do četiri bonus okretanja. 

Imajte na umu, međutim, da se divlje pozicije ne aktiviraju samo na bilo kojem drugom kolutu ili rundi besplatnog okretanja. Na primjer, pozicije se mogu aktivirati samo na kolutu 3 tokom besplatnih okretaja Dilophosaurus. U Velociraptoru, to mogu biti samo koluti 2 ili 3 i koluti 2, 3 ili 4 u Spinosaurusu.

Zlatna volatilnost Jurassic Parka, RTP i limiti opklade

Igrači mogu ući u tematski park sa kloniranim dinosaurusima za samo 0,20 dolara i čak 30 dolara. Takođe, stopa povrata igre je pogodna za igrače od 96%, što je ravni prosjek. Ali birajte svoje korake mudro jer je varijacija velika. Drugim riječima, ne očekujte česte velike pobjede. Ali ako sakupite sve Powerballs tokom Link & Win bonus igre, 8,000x Mega džekpot je vaš za čuvanje.

Zlatna konačna ocjena Jurskog parka

Ova igra se visoko kotira u gotovo svim aspektima. 3D vizuali i impresivni zvučni zapisi će vas odmah teleportirati u 1993., kada je originalni film bio veliki hit. 

Takođe, ova online slot igra je ispunjena povoljnim bonus funkcijama, uključujući 8,000x Mega džekpot i multiplikator. 

Sa druge strane, varijacija igre je užasno vruća, iako se to očekuje od džekpot igre. Ali sve u svemu, Microgaming savršeno sumira ludost za dinosaurusima velikim pobjedama. Trebalo bi da ga voliš!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti