Slotovi

October 22, 2020

Novi slotovi koje ne možete priuštiti da prođete - oktobar 2020

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

U oktobru se pojavilo mnogo novih slotova online casino na tržištu, zapanjujuće je da postoje neki od njih koji su se istakli posebnim karakteristikama, a što je najvažnije, pobjednički likovi su previše raskošni da bi ih bilo ko propustio. Pogledat ćemo izdanja u protekloj sedmici koja možete napraviti za svoje nove favorite.

Novi slotovi koje ne možete priuštiti da prođete - oktobar 2020

Million 777 od Red Rake Gaming

Red Rake Gaming je ponovo osmislio klasičnu kategoriju slotova sa nečim kao nikada do sada, to je igra pod nazivom milion 777. U takvom periodu velikih višesmernih slotova koji izazivaju divljenje, Red Rake Gaming je zaista upravljati brodom zajedno sa njihovim najnovijim Million 777 slot. Jedinstvenost ovog legendarnog slota uključuje blistavih milion potencijalnih isplatnih linija.

Igra je pokrenuta na mreži 6×10 kolutova. Retro ikone kao što su grožđe, jagode i dinje mogu se koristiti za konstruiranje uzdužnih isplatnih linija. S obzirom na to, sve konfiguracije bubnja nemaju ikone, tako da ne možete pokrenuti relativno sličan broj dobitnih linija za svaki okret.

Posebne karakteristike Pazite na 777 zlatnika. Svaki put kada uhvatite jednog od njih, on će se okupiti u posebnoj bočnoj ploči pored kolutova. Popunite mjerač i aktivirat ćete 777 Mini-igru. Možete čak osvojiti množitelje bogatstva ili aktivirati bonus za besplatno okretanje. Osim toga, možete pokrenuti mini-igru i osvojiti do 300x svog uloga.

Pokrećete sa tri besplatna okretanja i tri seta novčića. Ako se koluti okreću, više zlatnika će isplivati na površinu, a svaki će odražavati vrijednost nagrade. Ili ćete dobiti potpunu nagradu na kraju runde ili aktivirati poseban džekpot: ovo je u tri kategorije Minor, Major ili Grand.

Million 777 takođe nudi srećne množitelje u vrednosti od 2x do 10x, opciju besplatnog okretanja ili gotovinski mod. A ako to nije dovoljno, slot Million 777 takođe ima posebne M simbole koji mogu da podstaknu okretanje koluta ili funkciju Frenzy.

Spreman, spreman, gotovina od Skywinda

Ovaj slot sa pet kolutova ima 20 isplatnih linija i više nego dovoljno zvona, lubenica i trešanja da Novomatic počnu sliniti. Iako je Skywind popularan za prilagođene igre poput The Last Kingdom, oni i dalje stvaraju sjajan niz klasičnih slotova jarkih boja. Bilo da ste iskusili njihove Respin Mania i Viva Fruit Vegas, znat ćete da Skywind ima izvanredno znanje o tome kako napraviti snažan nostalgični slot.

Posebne karakteristike

Pomiješajte tri broja da biste otključali veliki broj okretaja. Možete otključati od 5 do 20 besplatnih igara bilo gdje. Tokom ovog procesa, također ćete otkriti divlje simbole; oni mogu doprinijeti množiteljima za sve vaše bonus pobjede. Udarite tri ili četiri keš simbola tokom osnovne igre i dobit ćete gotovinski bonus. Ako pogodite 3-9 ikona gotovine, osvojit ćete između 1x do 2000x vašeg ukupnog uloga.

Cosmic Heart od High 5 Games

Cosmic Heart je slot koji odgovara svakom kvalitetu modernog slot izdanja. Ima fluorescentnu grafiku, atmosferski zvuk i možda fascinantnu bonus karakteristiku koja može promijeniti svaki pojedinačni okret. Cosmic Heart je slot sa 4×5 bubnjeva sa 20 isplatnih linija. Ali to je slot sa pet kolutova sa razlikom. Iznad bubnjeva su kolica s ekskluzivnim simbolima koja se pomiču lijevo sa svakim okretanjem. Posebne karakteristike uključuju nasumične džokere, pretvaranje džokera u besplatne vrtnje, odabir bonusa ili gotovinskih poena. Funkciju aktivirate tako što ćete udariti žutu galaksiju na bilo koje mjesto na kolutu ispod pratećeg simbola dodatnog bonusa. Plava zvijezda iznad koluta s galaksijom otključava bonus. Odaberite zelene dragulje da prikažete gotovinske sume dodane množitelju bonusa.

Bonusni množitelj će se povećati za jedan nakon što napravite sedam izbora. Također možete otkriti tamnoplavu zvijezdu koja smanjuje broj izbora. Runda je gotova dok ne pogodite nulu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti