Empire777 - Games

Age Limit
Empire777
Empire777 is not available in your country. Please try:
Metode depozita
MasterCardVisaNeteller
Trusted by
PAGCORCuracao

Games

Empire777 ima bogat portfolio kada su igre u pitanju. Možete pronaći slotove, stolne igre i još mnogo toga i nikada vam neće nedostajati u izboru. Ako vam je ovo prvi put da igrate u online kasinu, Empire777 će vam omogućiti da većinu igara igrate besplatno, tako da možete naučiti konopce prije nego što odlučite igrati za pravi novac.

Baccarat

Baccarat je klasična igra koju morate probati barem jednom. Kada vidite koliko je igra jednostavna, a ipak donosi takvo uzbuđenje, stalno ćete se vraćati po još.

Morate naučiti neka osnovna pravila prije nego što odlučite igrati za pravi novac jer samo tako možete poboljšati svoje izglede za pobjedu. U početku, stol za baccarat može izgledati komplikovano, ali pričekajte da naučite pravila i sve će vam postati jasno.

Cilj igre je dobiti ruku koja je što bliža 9. Najbolja ruka ima vrijednost 8 i 9, a ova ruka se zove 'Prirodna' i ništa je ne može pobijediti.

Karte u ovoj igri imaju neznatno različite vrijednosti i one su sljedeće, asovi se procjenjuju na 1, 10s, Jack, Queen i King se vrednuju na nulu, a karte od 2 do 9 imaju svoju nominalnu vrijednost.

Igra počinje tako što djelitelj dijeli dvije karte igraču i bankaru.

Prije nego što dobijete svoje karte morate staviti svoju opkladu, a možete se kladiti ili na igrača ili na dilera. Postoji i treća opcija u kojoj se možete kladiti da će ruka završiti neriješeno. Ovo je rizična opklada, ali isplata ove opklade je najveća. Dakle, ako ste početnik, savjetujemo vam da igrate na sigurno, ali ako imate predosjećaj sreće, trebali biste to učiniti.

Ako dobijete dvije karte čija je ukupna vrijednost dvocifreni broj onda će druga cifra ostati kao ukupna vrijednost vaše ruke. Na primjer, ako dobijete 7 i 5, što ukupno iznosi 12, onda će ukupna vrijednost ruke biti 2.

Možete dobiti i treću kartu da poboljšate vrijednost svoje ruke. Ako vi ili bankar imate ukupnu vrijednost 8 ili 9, ovo je prirodna ruka i pobjednik je onaj ko je ima. Ako imate ruku ukupne vrijednosti između 0 i 5, onda možete izvući treću kartu. Kada ne izvučete treću kartu, bankar će stajati na 6 ili više, a oni će izvući 5 ili manje. Ali, kada igrač uzme treću kartu, tada su pravila za bankara malo drugačija i ona su sljedeća:

· Ako je bankarov zbir manji ili jednak 2, tada će bankar izvući treću karticu.

· Ako je bankarov ukupan broj 3, onda će izvući treću kartu kada treća karta igrača nije 8.

· Ako je bankarov ukupan broj 4, onda će izvući treću kartu kada treća karta igrača nije 0, 1, 8 ili 9.

· Ako je bankarov ukupan broj 5, onda će izvući treću kartu kada je treća karta igrača 4, 5, 6 ili 7.

· Ako je bankarov ukupan broj 6, onda će izvući treću kartu kada treća karta igrača bude 6 ili 7.

Sva ova pravila mogu na početku zvučati zbunjujuće, ali dobra vijest je da ih ne morate znati da biste uspješno igrali svoju ruku.

Postoje različite varijacije Baccarat koje možete igrati na Empire777, a neke od njih uključuju:

Punto Banco (američki)

Chemin de Fer ("Chemmy")

Baccarat en Banque ("à deux tableaux")

Super Pan 9

Three Card Baccarat

Kako osvojiti Baccarat online?

Postoje različite strategije klađenja u koje se igrači zaklinju, ali sistem 1324 je vjerovatno najpopularniji.

Ovo je strategija u kojoj igrači prate redoslijed klađenja kako bi maksimizirali dobitnu isplatu.

Morat ćete povećati ili smanjiti iznos klađenja u zavisnosti od toga da li dobijete rundu ili ne.

Započet ćete krug klađenjem na 1 jedinicu, 3 jedinice, zatim snizite na 2 jedinice i završite povećanjem na 4 jedinice.

Trebali biste slijediti ovaj obrazac kada dobijete opkladu, a kada izgubite, trebali biste se vratiti na početak niza klađenja. A kada završite redoslijed klađenja i pobijedite, trebali biste početi od početka.

Martingale strategija je sljedeća najbolja strategija koju možete koristiti kada igrate Baccarat. Ovo je progresivni sistem klađenja koji je prilično jednostavan i prvi put je korišten na ruletu, ali i ovdje može biti od koristi. Ovdje morate udvostručiti svoju opkladu dok ne dobijete dobitnu ruku, a kada to učinite, vratit ćete sve svoje gubitke.

Brojanje Baccarat karata je stvar prošlosti. Ovo je strategija koja se nekada koristila za igre kao što su Blackjack i Baccarat, ali sada je to nemoguće. Naime, vama su podijeljene karte i morate odrediti koliko su velike šanse igrača za pobjedu.

Baccarat Attack Strategy je moderna verzija Martingale sistema gdje umjesto stalnog povećanja iznosa opklade treba čekati pobjednički niz. Kada izgubite, trebali biste se vratiti na raniji niži iznos klađenja.

Slot

Online video slot igre su daleko najpopularnije igre koje možete pronaći na Empire777. Iz tog razloga, kazino nudi ogroman broj slotova između kojih možete birati.

Da biste poboljšali svoje šanse za dobitak, morate bolje razumjeti kako online slotovi funkcionišu. Prva stvar koju trebate razlikovati je da postoje različiti dijelovi slot mašine i koje su njihove funkcije.

· Iznos opklade – Ovo dugme će vam omogućiti da odredite koliko kredita želite da uložite za svaki okret.

· Spin – Ovo je dugme na koje morate da kliknete da biste zavrteli bubnjeve slota.

· Automatsko okretanje – Ovo dugme će vam omogućiti da automatski vrtite kolutove za unaprijed postavljeni broj okretaja.

· Isplatne linije – Ovo je broj aktivnih isplatnih linija na koje se trenutno kladite.

· Vrijednost novčića – Ovo je vrijednost novčića.

· Kredit – Ovo je iznos novca koji je ostao na vašem računu.

· Opklada – Ovo je iznos na koji se kladite po okretu.

· Informacije – Ovdje možete pronaći uputstva za igranje i druge detalje.

Postoje različite slot igre koje možete igrati. Progresivni slotovi su daleko najpopularniji i iz jednostavnog razloga nude iznose koji vam mijenjaju život ako pogodite pravu kombinaciju. Međutim, morate biti oprezni kada su u pitanju ove igre, one nude velike isplate, ali ovo su igre visoke volatilnosti što znači da neće plaćati često.

Također možete učestvovati u slot turnirima koji su slični bilo kojem drugom turniru, ali u ovom slučaju ćete igrati online video slot igrice.

Klasični slotovi su stare tradicionalne igre koje imaju 3 bubnja i nekoliko isplatnih linija. Nostalgični igrači odlučuju igrati ove igre jer ih vraćaju u vrijeme kada su stvari bile jednostavnije. Štaviše, ove igre nude sjajne isplate pa bi ih i vi trebali isprobati.

Video slotovi su modernije igre modernog dizajna i inovativnog igranja. Ove vrste igara imaju preko 100 isplatnih linija u nekim slučajevima i nude mnogo simbola i mini-igara.

Fruit Machines se također smatraju klasičnim slotovima i sadrže voćne simbole.

3D slotovi su vrlo realistični i imaju neki cool dizajn i grafiku. Ove vrste igara također imaju funkcije koje će vas impresionirati poput Chat i Više jezika.

Jackpot slotovi su igre koje nude džekpot nagrade.

Poker

Poker je zanimljiva igra s mnogo različitih dostupnih varijacija. Ovdje ćemo se fokusirati na Texas Hold'em jer kada jednom naučite kako igrati ovu igru nećete imati problema igrati i druge varijacije. Također, Texas Hold'em je varijacija koju možete igrati ako se također pridružite turnirima.

Svaki igrač ovdje dobiva 2 karte, koje se zovu Hole Cards, a djelitelj će podijeliti 5 zajedničkih karata okrenutih prema gore u sredini stola. Ove karte dijele svi igrači. Možete koristiti jednu ili obje svoje karte i kombinirati ih sa zajedničkim kartama kako biste napravili najbolju poker ruku.

Kada vidite svoje karte, morate odlučiti da li ćete se kladiti ili provjeriti. Jednom kada igrač odluči da se kladi, onda ostali igrači moraju da Call, Fold ili Raise.

· Kada zovete, to znači da dajete istu opkladu kao prethodni igrač.

· Kada odustanete, to znači da ne nastavljate da igrate igru i odustajete od svojih karata i žetona koje ste stavili u pot.

· Kada povisite, to znači da ste sigurni u svoju ruku, tako da podižete ulog i svi ostali igrači moraju da vas prate.

Postoje tri runde klađenja, flop, turn i river. Flop je nakon što se završi prva runda klađenja i djelitelj daje 3 karte licem nagore. Na redu je druga runda klađenja, a diler stavlja 4. zajedničku kartu licem nagore. River je nakon treće runde klađenja, gdje se 5. i posljednja zajednička karta dijeli licem nagore.

Da biste pobijedili, morate stvoriti najbolju poker ruku. Od ključne je važnosti naučiti poker ruke prije nego što odlučite igrati za pravi novac, a one su sljedeće:

· Royal Flush je ruka koja se sastoji od karata u istoj boji od 10 do asa.

· Straight Flush je druga najviša poker ruka koja se sastoji od pet karata u nizu sa istom odijelom.

· Four of a Kind je ruka koja se sastoji od četiri karte iste vrijednosti i jedne druge karte.

· Full House je ruka koja se sastoji od 3 karte iste vrijednosti i jednog para.

· Fleš je ruka koja se sastoji od bilo kojih 5 karata iste boje.

· Straight je ruka koja se sastoji od 5 karata u nizu sa mešovitim bojama.

· Trojka vrste je ruka koja se sastoji od 3 karte istog ranga.

· Dva para je ruka koja se sastoji od 2 seta para jednake vrijednosti.

· Par je ruka koja se sastoji od 2 karte jednakog ranga.

· Visoka karta je kada ne možete formirati nijednu od gore navedenih kombinacija i vaša najviša karta je jedina karta vrijednosti.

Moguće je da dva igrača mogu imati istu ruku i jedini način da saznate ko je pobjednik je gledanje njihove najveće vrijednosti karte.

Kao što smo ranije spomenuli, osim Texas Hold'ema postoje različite varijacije pokera. U nastavku ćemo navesti neke od njih:

· Poker sa 3 karte – U ovoj varijanti, igrači i diler koriste 3 karte i ideja je da imaju bolju ruku od drugih igrača. Najviša karta je Straight Flush, a zatim Three of a Kind, Straight, Flush i Pair.

· Omaha je poker varijanta Hold'ema i ovdje svaki igrač počinje sa 4 rupe karte umjesto 2. Ova igra također koristi standardni špil od 53 karte.

· 5 Card Stud Poker je najraniji oblik stud pokera. Ovo je otvorena igra u kojoj je većina karata igrača prikazana na stolu. Dakle, igrači znaju karte drugog igrača tako da se mogu kladiti u skladu s tim. Svi igrači imaju 1 kartu koja je zatvorena i prikazana je samo na obračunu.

· Seven-Card Stud Poker je varijacija pokera koja je bila najpopularnija prije Texas Hold'ema. Do 8 igrača može igrati ovu igru i svakom od njih se dijeli 7 karata i mogu koristiti poker ruke od 5 karata da odrede pobjednika.

· Open Face Chinese Poker je igra u kojoj igrači naizmjenično izvlače karte kako bi napravili najbolju ruku. U ovoj igri nema klađenja i igrači igraju za bodove.

Blackjack

Blackjack je jedna od najpopularnijih kartaških igara koja se igra vekovima. Ova igra je također bila poznata kao 21 jer je cilj igre dobiti ruku najbližu 21. Igra je vrlo laka za igranje, iako vam tabela na prvi pogled može izgledati zbunjujuće.

Prvo morate uložiti opkladu, a zatim će djelitelj podijeliti po dvije karte svakom igraču i sebi. Obje karte ćete dobiti okrenute licem prema gore, i ovdje nema razloga za brigu jer igrate protiv dilera, a ne protiv drugih igrača. Diler će sa sobom nositi jednu kartu okrenutu nagore i jednu kartu licem nadolje. Jednom kada vidite svoje karte i ako nemate Blackjack, što je karta od 10 vrijednosti i as, morate napraviti svoj sljedeći potez. Imate sljedeće opcije, pogoditi, stajati, podijeliti, udvostručiti ili kupiti osiguranje. Kada završite sa svojom rukom, diler deluje poslednji i uvek mora da pogodi ruku koja je manja od 16 i da stoji kada ima ruku sa ukupnom vrednošću od 17 ili više.

Dobra stvar ovdje u ovoj igri je da ne morate imati ruku koja ima ukupno 21 da biste pobijedili, samo morate imati ruku koja je viša od dilerove, a da ne propadnete.

Karte u Blackjack-u imaju nešto drugačije vrijednosti nego u drugim igrama. Asovi su kao džoker karta u ovoj igri, jer mogu imati vrijednost od 1 ili 11, a možete koristiti ono što je bolje za vašu ruku. Jack, Queen i King vrednuju se 10, a karte od 2 do 10 imaju svoju nominalnu vrijednost.

Ovo su sve opcije koje imate kada dobijete svoje dvije početne kartice:

· Možete stajati, što znači da vam nije potrebna dodatna kartica.

· Možete pogoditi, što znači da ćete dobiti dodatnu kartu, a možete pogoditi onoliko puta koliko vam je potrebno.

· Udvostručenje je opcija koja vam omogućava da udvostručite svoju opkladu kada dobijete dobre karte. Potrebno je da položite još jednu opkladu jednaku vašoj početnoj opkladi i za to ćete dobiti samo jednu dodatnu kartu.

· Možete podijeliti svoju ruku ako dobijete dvije karte iste vrijednosti. Igraćete kao dve odvojene ruke i moraćete da dodate još jedan ulog jednak vašoj početnoj. I ovaj potez će udvostručiti vaše šanse da pobijedite dilera.

· Možete se predati, a kada to učinite dobićete polovinu svoje opklade nazad i odustati od ruke.

Rulet

Rulet je još jedna vrlo popularna igra i iz tog razloga možete pronaći mnogo različitih varijacija iste. Generalno, postoje tri klasične varijacije igre, evropski, francuski i američki rulet. Ove igre se ne razlikuju mnogo, sve verzije imaju brojeve od 1 do 36, pri čemu evropski i francuski rulet imaju dodatnu nulu, a američki rulet jednu nulu i dvostruku nulu.

Jedan od razloga zašto je ova igra toliko popularna je činjenica da je jednostavna za igranje, ali nudi obilje prilika za pobjedu. Ovdje možete postaviti mnogo različitih opklada i kada odlučite koji je vaš sretni broj ili grupa brojeva, stavljate žetone i djelitelj će baciti lopticu u točak ruleta koji se okreće. Kada točak prestane da se okreće, lopta će sletjeti u jedan džep i ako ste pogodili broj, dobit ćete svoju isplatu.

Postoje dvije glavne vrste opklada u ruletu. Prve se zovu unutar opklada i možete ih postaviti na jedan ili više brojeva. A druge se zovu vanjske opklade i to su opklade na veće grupe brojeva. Unutarnje opklade se dalje dijele na sljedeće opklade:

· Direktna opklada je opklada na jedan broj. Ne postoji ograničenje koliko split opklada možete staviti u jednoj rundi. Dakle, ako ne možete da se odlučite za jedan srećni broj, možete izabrati nekoliko njih.

· Podijeljena opklada je opklada na dva broja, a ako loptica padne na bilo koji od brojeva, dobićete isplatu.

· Ulična opklada je opklada na tri broja, a da biste položili ovu opkladu potrebno je da stavite žetone na spoljnu granicu tri broja.

· Opklada na korner je opklada na četiri broja koji formiraju kvadrat na stolu.

· Opklada na pet brojeva poznata i kao 'Čudovište' opklada se nalazi samo na američkom točku sa dvostrukom nula. Ova opklada se smatra jednom od najgorih opklada koje možete staviti kada igrate rulet.

· Opklada na šest brojeva je opklada na spoljne granice šest brojeva. Spoljašnje opklade se postavljaju na veću grupu brojeva i one su sljedeće:

· Opklada na kolonu je opklada da će jedna od kolona brojeva imati pobednički broj. Možete staviti svoje žetone na dno kolone za koju mislite da će pobijediti.

· Dozen opklada je opklada da će dobiti jedan od tuceta brojeva na rasporedu.

· Opklada na par ili nepar je opklada da će lopta pasti na neparan ili paran broj.

· Visoka ili niska opklada je opklada da će loptica pasti na bilo koji manji broj, koji uključuje brojeve od 1 do 18, i da će lopta pasti na veliki broj koji uključuje brojeve od 19 do 36.

· Crveno ili crno je opklada da će lopta pasti u crveni ili crni džep. Francuski rulet nudi neke dodatne opklade koje možete postaviti, a poznate su kao Najavljene opklade i uključuju sljedeće opklade:

· 'Neighbours of Zero' je opklada koja pokriva 17 brojeva na točku, a svi brojevi su blizu nule. Trebaće vam 9 žetona da položite ovu opkladu, a šanse za pobedu su 45,9%. Isplata ove opklade uglavnom zavisi od brojeva, ali u nekim slučajevima može ići i do 24:1.

· 'Thirds of the Wheel' je opklada koja pokriva 12 brojeva sa isplatom od 17 prema 1.

· 'Zero games' je opklada koja pokriva samo 7 brojeva i šanse za dobitak ove opklade su 18,9% i isplata je 26 prema 1.

· Opklada 'Siročad' pokriva ostale brojeve koji nisu navedeni u gornjim opkladama. Isplata ove opklade može biti 35 prema 1, ili 17 prema 1, opet u zavisnosti od dobitnih brojeva.

Igre za pravi novac

Empire777 nudi mnogo različitih igara koje možete igrati za pravi novac. Najveći broj igara su online video slot igre. Dobra stvar je što su igre podijeljene u kategorije tako da bi vam bilo lakše navigirati kroz stranicu i pronaći ono što tražite.

Još jedna vrlo popularna kategorija su stolne igre i možete igrati neke od sljedećih:

BlackJack

Baccarat

Rulet

Poker

Sic Bo

Hold 'Em

Wheel Games

Multihand

Video Poker

Igre imaju brzo i glatko sučelje i način igranja te nude široku opkladu tako da svaka vrsta igrača može pronaći nešto u svom rasponu.

Kazino uživo je također prilično poznat i možete pronaći igre od Top Trend, Evolution, GamePlay i drugih provajdera. Na ovaj način ćete imati priliku da igrate svoju omiljenu igru i doživite iskustvo što je bliže pravom, baš kao što igrate u stvarnom kazinu.

Total score7.8
Prednosti
Mane
- Nisu svi načini plaćanja dostupni u svim zemljama

Brze kazino činjenice

Year foundedYear founded: 2015
BonusiBonusi (10)
Besplatna okretanja bonusBesplatni novčani bonusBonus bez depozitaBonus dobrodošliceBonus kodoviBonus za registracijuCashback bonusMatch bonusReload bonusSedmični bonus
IgreIgre (10)
JeziciJezici (7)
Engleski
Indonezijski
Japanski
Kineski
Korejski
Malazijski
Tajlandski
LicenceLicence (2)
Metode depozitaMetode depozita (14)
American Express
Bank Draft
Bank Wire Transfer
Bank transferCredit Cards
Debit Card
EcoPayz
Help2Pay
JCB
MasterCardNeteller
PassNGo
Prepaid Cards
Visa
SoftverSoftver (23)
Tipovi podrškeTipovi podrške (2)
ValuteValute (7)
Američki dolari
Euri
Indonezijske rupije
Južnokorejski von
Malezijski ringiti
Tajlandski baht
Vijetnamski dong
ZemljamaZemljama (10)
Brunej
Indija
Indonezija
Japan
Južna Koreja
Kina
Majanmar
Malezija
Singapur
Vijetnam