ComeOn Pregled 2024 - Payments

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Brzo isplate
Širok izbor igara
Retrobet u ponudi
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Brzo isplate
Širok izbor igara
Retrobet u ponudi
ComeOn is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

U ovom trenutku možete koristiti Neteller i Skrill za uplatu i isplatu, ali nažalost ne možete koristiti PayPal, također kreditne i debitne kartice uključujući Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro.

Pravila za isplatu novca

Pravila za isplatu novca

Isplata je vrlo jednostavna, posebno sa funkcijom Cash Out koja vam omogućava da povučete svoju opkladu prije nego što se igra završi. Na ovaj način možete minimizirati svoje gubitke.

Problemi sa gotovinom

Problemi sa gotovinom

Moguće je da ćete se suočiti sa nekim problemima kada pokušavate da unovčite svoj dobitak. Ovo su neke od stvari koje možete učiniti da pokušate riješiti problem:

· Pogledajte da li ste popunili sva potrebna polja na stranici za isplatu. Vaš zahtjev neće biti obrađen ako ste propustili polje, pa je uvijek dobro provjeriti.

· Pogledajte da li vaša banka prima novac od kockarske organizacije.

· Pogledajte da li je vaša kreditna ili debitna kartica istekla.

Ako udvostručite sve gore navedene stvari, a problem i dalje postoji, trebate kontaktirati korisničku podršku i oni će vam pomoći.

Strategija isplate novca

Strategija isplate novca

Cash out je veoma popularna funkcija koju koriste igrači. Ovo je odličan način da rano završite svoju opkladu iz bilo kog razloga. Na primjer, kada vaša opklada gubi, možete se barem zadovoljiti povratom dijela vašeg uloga.

Kada želite provjeriti svoje otvorene opklade, idite na odjeljak 'Moje opklade'. Vidjet ćete dugme za isplatu za svaku opkladu koja je dostupna za isplatu. Ako ste zadovoljni iznosom, možete potvrditi da želite prekinuti opkladu i dobiti prikazani iznos, koji će odmah biti prebačen na vaš račun.

Jezici

Jezici

Glavno tržište ComeOn Casina je Velika Britanija, Švedska, Čile i Njemačka, što znači da ako živite u jednoj od ovih zemalja možete pristupiti kazinu na svom maternjem jeziku. Evo kompletne liste jezika dostupnih u ovom trenutku:

· engleski

· švedski

· norveški

· Finski

· Njemački

· Španski