Bally

July 23, 2021

Uživajte u putovanju na Daleki istok uz Ballyjev 88 Fortunes online slot

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kada se navode najistaknutiji programeri softvera za online kasino, Bally nije najpopularnije ime. Ali to ne znači da programer igre nije tu s povikom. Bally Technologies se može pohvaliti nekima od njih najzabavniji i najunosniji online slotovi, uglavnom 88 Fortunes. Igra ima zanimljivu kinesku temu i do četiri progresivna džekpota. Dakle, da li ste spremni da preuzmete plen?

Uživajte u putovanju na Daleki istok uz Ballyjev 88 Fortunes online slot

Pregled slota

88 Fortunes je zabavan 5x3 video slot sa do 243 načina za pobedu. Simboli na isplatnoj liniji se pojavljuju s lijeva na desno, s crvenom bojom koja dominira scenom.

Ikone karata za igranje označene A, K, Q, J, 10 i 10 su simboli nižeg ranga. 88 Fortunes također uključuje simbole visoke vrijednosti, odnosno zlatne gongove, zlatne brodove, zlatne kornjače i zlatne orlove. Igrači moraju dobiti tri do pet odgovarajućih simbola da bi pobijedili.

  • Zlatni orao – sleti pet njih da dobiješ 1000 novčića.
  • Zlatni brod – osvojite pet na isplatnoj liniji da biste dobili 500 novčića.
  • Zlatna kornjača – dobijte 400 novčića nakon što dobijete pet na isplatnoj liniji.
  • Zlatna vaza – plaća 250 novčića za sletanje pet na isplatnu liniju.
  • Zlatni Mandela – pogodite pet na isplatnoj liniji za 100 novčića.
  • Odijela za karte – dobijte pet na isplatnoj liniji za 50 novčića

Kada je u pitanju igranje, ovaj online slot je savršen za igrače sa kineskom tematikom. Definitivno ćete biti poneseni tradicionalnom kineskom muzičkom pozadinom i simbolima gonga koji nasumično padaju na kolutove. Sve u svemu, dizajn i grafika igre su vrhunskog kvaliteta, bilo da igrate u online kasinu ili mobilnom kasinu.

88 Fortunes bonus mogućnosti

Kao i drugi online slotovi ovog programera igara, bonus karakteristike i simboli su glavne prodajne tačke. U nastavku je kratak pregled kako povećati stanje u banci pomoću ovih funkcija:

Fu-Bat Jackpots

Budući da je džekpot igra, 88 Fortunes omogućava igračima da osvoje četiri dostupna džekpota – Grand, Major, Minor i Mini. Da biste dobili priliku za jedan od ovih džekpota, morate spustiti više od jedne ikone Fu-Bat na liniju isplate. Zatim ćete birati između 12 sretnih novčića dok ne dobijete tri odgovarajuća simbola za bebe. Ovi simboli za bebe će odrediti vašu sudbinu džekpota.

Free Spins

Igrači mogu pokrenuti funkciju besplatnih okretaja tako što ispuste pet, četiri ili tri Gong Scatter-a na susjedne bubnjeve počevši s lijeve strane. U ovom slučaju, dobićete do 10 bonus rundi okretanja. Osim toga, simboli igraćih karata male vrijednosti čine mjesto zlatnim simbolima visoke vrijednosti. Ovo značajno povećava vaše šanse za pobjedu. I da, možete osvojiti neograničen broj dodatnih besplatnih okretaja.

88 Fortunes Variance, RTP i Maximum Bets

Da budemo iskreni, video slotovi kompanije Bally Technologies nisu poznati po RTP stopama prilagođenim igračima. Ali ovaj put, kompanija radi prilično dobro sa stopom od 96%, što većina igrača smatra prosječnom. Međutim, varijacija igre je velika. Stoga, trebate nastaviti s oprezom.

Osim toga, minimalni ulog po opkladi je 0,88 dolara po okretu i može doseći do 88 dolara po okretu. Iako ovo nije velika razlika u dogovoru, ipak je primamljivo visoka ako ciljate na džekpot. Kao što je na početku rečeno, igra je kompatibilna sa mobilnim telefonima i desktop računarima.

88 Fortunes – Konačna presuda

Nesumnjivo će vam se svidjeti video slot 88 Fortunes ako tražite zabavnu igru na kinesku temu i uzbudljive džekpotove. Osim toga, ništa ne može biti bolje od aktiviranja bonus runde jednostavnim podizanjem tri odgovarajuća simbola. Ovo vam daje laku priliku da zgrabite jedan od dostupnih džekpotova.

Ali treba obratiti pažnju na relativno visoku volatilnost. Međutim, to je prilično uobičajeno kod većine džekpot igara. Dakle, generalno, 88 Fortunes će se pobrinuti za vaše džekpot aspiracije.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava grant vlade Velike Britanije za AI platformu za sigurnije kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava grant vlade Velike Britanije za AI platformu za sigurnije kockanje

Vijesti