1xBet obećava 1 milion eura humanitarne pomoći Ukrajini

Vijesti

2022-04-05

Eddy Cheung

1xBet, globalna kladioničarska i tehnološka kompanija sa sjedištem na Kipru, napravio a Donacija od milion evra u dobrotvorne svrhe i humanitarne organizacije kao odgovor na rastuću humanitarnu krizu u Ukrajini. 

1xBet obećava 1 milion eura humanitarne pomoći Ukrajini

Štaviše, 1xBet nastavlja da pruža potpunu podršku svojim stotinama zaposlenih u Ukrajini i nastaviće da to čini i u budućnosti. Čini sve što je moguće da zaštiti njihovu sigurnost i sigurnost njihovih porodica.

Predstavnik 1xBet-a je izjavio da su svi u kompaniji duboko zabrinuti događajima u Ukrajini i da se nadaju da će se naći diplomatsko rješenje za uvođenje mira u zemlju. 

"Duboko smo ožalošćeni krizom u Ukrajini i nadamo se mirnom rješenju što je prije moguće", rekao je portparol. „Imamo mnogo zaposlenih u zemlji čija su sigurnost i dobrobit naš glavni prioritet, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo njima i njihovim najmilijima

Glasnogovornik je također izjavio da će 1xBet pružiti podršku potrebnu za saradnju sa ukrajinskim dobrotvornim organizacijama: "Osim toga, nadamo se da će obećanje koje smo danas objavili osigurati pružanje hitne praktične podrške mnogim drugim Ukrajincima. Naše misli i molitve ostaju s milionima ljudi u zemlji u ovom veoma teškom trenutku."

Više informacija o obećanju od milion eura bit će objavljeno kasnije.

1xBet obećava 1 milion eura humanitarne pomoći Ukrajini

Slika: Kijev, glavni grad Ukrajine

O 1xBet

1xBet, sa sjedištem na Kipru, je premijerna, nagrađivana međunarodna kladionicai tehnološka kompanija. 1xBet posluje u preko 20 zemalja širom Latinske Amerike, Evrope, Afrike i Azije, zapošljavajući preko 5.000 ljudi. Kompanija je prepoznata i dobila više počasti na SBC Awards, International Gaming Awards i Global Gaming Awards.

1xBet je takođe veliki sponzor premijernih fudbalskih liga, kao što su La Liga u Španiji i Serie A u Italiji, i zvanični je sponzor Afričkog kupa nacija. 1xBet je zvanični kladioničarski partner raznih vrhunskih klubova kao kompanija koja sarađuje samo sa najboljima.

Igrači se mogu kladiti prije utakmice na razne aktivnosti, a među najistaknutijim su fudbal, UFC i esport. Svakog dana je dostupno oko 1.000 događaja iz više od 90 sportova.

Kao čvrsto vjernik u odgovorno kockanje, 1xBet je usvojio strogu politiku usmjerenu na minimiziranje negativnih utjecaja problematičnog kockanja uz istovremeno njegovanje sigurnog i ugodnog iskustva za sve svoje klijente. 1xBet ne pruža svoje proizvode ili usluge u Rusiji ili Ujedinjenom Kraljevstvu.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara